bachmannplug

 

Manago Lux je ovašteni zastupnik za Bachmann prozvode u RH.

 

Bachmann je vrlo inovativna tvrtka, koja razvija, proizvodi i prodaje elektroničke komponente i sustave s naglaskom na potrebe klijenta.

Uz vrlo inovativna rješenja za upravljanje energijom koje nudi obitelj BlueNet, tehnološke značajke proizvoda uključuju multi-funkcionalna riješenja za radnu površine, od kojih su neka osvojila razne međunarodne dizajnerske nagrade.

Kao što smo i obećali našim klijentima nudimo vrhunske proizvode za vrijednost uloženog novca.

Tvrtka je također usredotočena na razvoj koji je značajan za budućnost, kroz upravljanje energijom i energetsku učinkovitosti u podatkovnim centrima i industriji.

 

logo bachmann

  

 

Osnovana 1947. godine, Bachmann je postala tvrtka s globalnim prisustvom u elektrotehničkoj industriji. Danas Bachmann posjeduje pogone za razvoj i upravlja kvalitetom proizvodnih centara u Njemačkoj, Rumunjskoj i Kini, kao i brojnim, međunarodnim prodajnim tvrtkama i partnerstvima.

Bachmann zapošljava više od 600 ljudi širom svijeta.

 

IT POWER SOLUTIONS


bluenetmetered 01

Nudimo rješenja pri distribuciji električne energije za IT sustave. Naš inteligentni i modularni asortiman nudi visoku učinkovitost i maksimalnu iskoristivost.  PDU Basic (Power Distribution Unit) i BlueNet proizvodi ispunjavaju sve ključne zahtjeve za sigurnu i vrlo učinkovitu distribuciju energije, posebno za podatkovne centre.

Bachmann IT Power Solutions nudi različita rješenja za sljedeća područja:

• Novi i inteligentni sustavi za distribuciju električne energije

• Nadogradnja postojećih sustava za distribuciju električne energije

• kombinacija postojećih PDU i Bachmann IT Power Solutions proizvoda

FACILITY SOLUTIONS


coni2 03

U ponudi imamo širok spektar panela za brzo spajanje koji se montiraju u stolove i radne površine, te fleksibilnih sustava za instalacije u zgradama. Različiti paneli za brzo sapjanje su dostupni u brojnim izvedbama. Oni se prvenstveno koriste u uredima, konferencijskim dvoranama i sobama za sastanke. Tehnički vrhunac je „custom“ odabir modula, koji nude dugoročnu fleksibilnost za prijenos podataka i upravljanje medijima. Custom moduli se mogu naknadno ugraditi ili mijenjati, brzo i jednostavno. Moduli nude visok stupanj fleksibilnosti i prilagodljivosti na budućim zahtjevima u dinamičnom svijetu podataka i medijskih veza. Naši paneli za brzo spajanje su dostupni sa svim aktualnim međunarodnim priključnicama.

INSTALATION


connectline1 01

Ovaj segment proizvoda namjenjen je za zgrade, kuće i sanove, od standardnih produžnih kablova i napojnih letvi do potpuno upravljivih putem WI-Fi veze sa mogućnošću upravljanja putem aplikacija na pamentnim telefonima, tabletima ili računalima. Ovi proizvodi su također potpuno modularni i mogu se prilagoditi svim zahtjevima i potrebama krajnjeg korisnika. Osim na funkcionalnost važan faktor je sigurnost korisnika, tako da su u proizvodnji korišteni najkvalitetniji materijali i najbolja inženjerska rješenja kako bi se proizvodi mogli koristiti a da se njima ne ugrožava sigurnost.  

KITCHEN SOLUTIONS


elevator 01

Osim svojom estetikom proizvodi iz ove linije potpuno su tehnički prilagodljivi Vašim zahtjevima i potrebama. Veoma inovativna rješenja omogućuju da na Vašim radnim površinama u kuhinjama izvodi električne enrgije budu upravo tamo gdje ih najviše trebate, a da pri tome ne narušavaju izgled i funkcionalnost istih. Tehnička i dizajnerska izvedba dovedene su do svršenstva, a pri izradi korišteni su najkvalitetniji materijali koji će omogućiti sigurno i pouzdano korištenje ovih proizvoda dugi niz godina nakon ugradnje. Osim standardnih proizvoda i materijala koji se nude u našem asortimanu, postoji i mogućnost "custom made" izrade pojedinih proizvoda po željama i zahtjevima projekta.