VIŠE OD RASVJETE

ZA ŽIVOTNI STIL INDIVIDUALCA

TVRTKA

Tvrtka MANAGO LUX d.o.o. osnovana je 2011 g. kao veletrgovina specijalizirana za trgovanje elektrotehničkim komponentama, sklopnom opremom, instalacijskim materijalima i rasvjetom.

Već treću godinu za redom nositelj "A" certifikata bonitetne izvrsnosti dodjeljenog od strane internacionalne bonitetne kuće Bisnode i svrstava se u 5% poslovnih subjekata u Republici Hrvatskoj koji se mogu istaknuti takvim uspjehom.


NAŠA PRIČA

Tvrtka MANAGO LUX d.o.o. je specijalizirana za trgovanje elektrotehničkim
komponentama, sklopnom opremom, instalacijskim materijalima i rasvjetom.

MISIJA

Naša misija je postati uspješna tvrtka koja kvalitetom svog rada, uslugom i profesionalnim pristupom određenim zahtjevima i potrebama poslovnih partnera, zadovoljava sve europske standarde kvalitete pružanja usluge. Kroz distribuciju proizvoda koji zadovoljavaju ekološke norme, te prateći nove trendove energetske iskoristivosti cilj nam je biti važan dio sustava za očuvanje prirode i okoliša, kroz uštedu energije.

KOMPETENTNOST

U našem dosadašnjem radu dokazali smo kompetentnost kroz sudjelovanje na strateškim projektima vezanim za razne gospodarske grane, poput turizma, prometa, i energetike. Našu kvalitetu i pouzdanost prepoznali su brojni domaći i strani partneri.

ROBNE MARKE

Robne marke koje zastupamo kao ovlašteni distributeri za Hrvatsku su IBV, Bachmann, Tridonic, Intelight, Lightmaster, Avolux, Ideal lux, Sigma, Britop. U suradnji sa projektnim timom nudimo projektna rješenja i implementaciju inteligentnog upravljanja rasvjetom.

NAŠI PARTNERI

U našoj ponudi nalaze se proizvodi raznih proizvođača koji zadovoljavaju sve europske standarde kvalitete.

Zainteresirani ste? Slobodno nam se javite za sva pitanja.
Društvo upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem 080767644.
IBAN: HR23600001102217019, ZAGREBAČKA BANKA d.d. Zagreb, SWIFT: ZABAHR2X
Iznos temeljnog kapitala 99.300 kn uplaćen u cjelosti.